Sastojci 6 osoba
2 tikvice
brašno,krušne mrvice
2 jaja
15-20 dag šunke (nareska ili sl.)
kečap ili umak od rajčice
15 dag gauda sira
Priprema
1.
Tikvice narežite na 1 cm debele šnite.Posolite ih.Pripremite 3 tanjura -s brašnom,razmućenim jajima i krušnim mrvicama.Tikvice spanirajte pa ih stavite u lim obložen pek-papirom.
2.
Na svaki komad tikvice stisnite malo kečapa,ili premažite umakom od rajčice.
3.
Prekrijte debljom šnbitom šunke(nareska...ili slično).
4.
Na vrh stavite ribani sir(gaudu,trapist ili slično).Stavite u pećnicu na 180 stupnjeva i zapecite.
5.
Poslužite još vruće .
Autor:Ramiz Šerbečić
Izvor:recepti-kulinarka.blogspot.com
Nema komentara:
Objavi komentar