Sastojci
– 4 paradajza
– 4 krastavca
– 4 paprike
– 2 glavice ljubičastog luka
– peršun
– 3 kašike maslinovog ulja
– 2 kašike sirćeta
– 100 gr rendanog feta sira
– so, biber
– 4 krastavca
– 4 paprike
– 2 glavice ljubičastog luka
– peršun
– 3 kašike maslinovog ulja
– 2 kašike sirćeta
– 100 gr rendanog feta sira
– so, biber
Način pripreme
Povrće očistite i izrežite na jednake komade.
Dobro promiješajte, malo posolite, pobiberite pa dodajte sirće i maslinovo ulje.
Ostavite pola sata u frižideru da se ukusi sjedine.
Naribajte sir po vrhu salate i servirajte.
Autor:Ramiz Šerbečić
Izvor:recepti-kulinarka.blogspot.com
Autor:Ramiz Šerbečić
Izvor:recepti-kulinarka.blogspot.com
Nema komentara:
Objavi komentar